Båtopplag

Vinteren er den tiden på året som gir en av de største slitasjer på båt og utstyr. Sørg derfor for å få båten opp i tide, før høststormene kommer og tyvene får fri tilgang.

 

Dette er noe Rød Båthavnservice kan hjelpe deg med. Vi tar opp båten for deg når sesongen er over, og utfører mekaniske sjekker, reparasjoner, vedlikehold og montering, mens uværet raser ute. Din båt kan bli hentet på avtalt sted og tid, eller du kan levere den i bryggeanlegget vårt. Vi ufører i tillegg bunnstoffing, polering og vask utvendig/innvendig i løpet av opplagsperioden. Du kan velge fra enkelt opplag ute, til terning kast 6 alternativ, som er båt lagret inne i varmt ventilert og tv-overvåket båthotell, ferdig oppusset og klar for bruk til avtalt tid og sted.

 Vårt fokus er på opplag, og er derfor ikke forhandler av båter eller motorer. Likevel har vi et tett samarbeid med alle marinaer og forhandlere på Hvaler, og flere leverandører og forhandlere i Fredrikstad.

 For priser på opplag trykk her

 

Mekaniske sjekker

Vi er behjelpelige med de fleste motor merker, men vi utfører kun mekaniske sjekker på innenbords/påhengere da vi ikke er forhandler for noen spes merke.

Vi har ikke datamaskin for feilsøking og diagnose testing, men vi har et tett samarbeid med alle marinaer på hvaler og en del i fredrikstad slik at vi får ordnet det meste.

Les mer om mekaniske sjekker her!

 

hytteservice

Vi utfører hytteservice i nærområdet, enkle vaktmestertjenester, samt ettersyn hele året.

Les mer om vår hytteservice her!